יום ראשון, 7 ביולי 2013

איך מתכון נולד?


אצלי זה בד"כ מתחיל מזמן פנוי וממקורות השראה וגם מ"מה יש במקרר".
לפעמים זה יוצא פשוט, לפעמים מפואר, לפעמים בטעם סביר ולפעמים אי אפשר להפסיק לאכול...
בשבת הזו התחלתי לעבוד על מתכון חדש, כרגע אני רק שולחת לכם הצצה אליו ומספרת שמדובר במתכון ממוסף הארץ, בוריאציה בריאה שלי.

אז מה יהיה לנו החודש?
--------------------
כדי שלא תפספסו מזכירה לכם שאני ממשיכה לרשום ולעמול על סדנאות בישול בריא להורים וילדים בזמן החופש הגדול (יולי-אוגוסט):
ביולי הן יתקיימו בשעות אחה"צ, באוגוסט בשעות הבוקר, אפשר להירשם לאחת, אפשר להירשם לכמה (ואז גם יש הנחה), בכל אחת נלמד סוגים שונים של מאכלים ובישולים וכולן יהיו מעניינות, כיפיות, טעימות ובריאות :)

מעניין אתכם? רוצות לדעת עוד פרטים? מוזמנים להסתכל כאן / לרשום את פרטיכם כאן / ליצור איתי קשר במייל/ טלפון. -----------------------
והתפריט התרענן!

מנות השבוע:
V קציצות עדשים ירוקות-בצל-עגבניה אפויות וטעימות! - 50 ש"ח (20 קציצות דקות)
V מאפי פילו קטנים במילוי דלעת - 80 ש"ח (6 יחידות)
-------------------------
קיש פלפלים קלויים, יוגורט וגבינת עיזים - 90 ש"ח (תבנית עגולה גדולה)
סלט עדשים, כמון והמון בצל סגול - 40 ש"ח (ליטר)
אנטיפסטי מרענן- קישואים ודלורית בציפוי עשבי תיבול - 50 ש"ח (תבנית 20X30)
סלט ירקות קלויים עם עשבי תיבול ובורגול דק - 50 ש"ח (ליטר)

מתוקים
:
V טראפלס "שוקולד"/קינמון/ חלבה על בסיס תמרים ואגוזים– 30 ש"ח (15 יח')
עוגיות גרנולה טעימות במיוחד - 25 ש"ח (250 ג')

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה