יום חמישי, 10 באוקטובר 2013

קח אותו לאט את הזמן?


אז שבתי.
כמעט סופית.
כי לא פשוט להתאושש מחופשה שכזו. לשוב לקצב של שגרה ולמציאות של עבודה ומשימות. אני משתדלת לעשות את זה לאט ובעדינות...
פגשנו בטיול הזה המון אנשים וטעמים, בילינו אצל משפחה, חברים, דירות שכורות, אתרי קמפינג, קראוון אחד הזוי ועוד.
חזרתי עם המון מחשבות על סדר היום שלי ועל האוכל שלי (במיוחד כי האוכל שפגשתי בארה״ב היה או כזה שחוטפים ממנו כאב בטן או כזה שמתענגים עליו ומפנטזים עליו שבוע!) ואת חלק מהמחשבות הללו אתם תתחילו לפגוש ממש בקרוב.
אז נתחיל?
שינוי ראשון ומשמעותי- ביקשתם ושאלתם, אז הנה. אני עוברת לבשל ולחלק את האוכל בתחילת השבוע.
הזמנות יתקבלו עד ראשון בצהריים וחלוקת האוכל תתקיים בשני אחה״צ -ערב. כך יהיה לכם אוכל גם אחרי ששאריות ארוחת שישי יסתיימו....
שינוי שני - אני מפרסמת מעתה תפריט פעם בחודש. אמשיך לשלוח מיילים מדי שבוע שיכללו טיפים, מתכונים ומחשבות, אך התפריט יישלח בתחילת כל חודש ויהיה תקף לכל אותו החודש.

זהו. בואו נעכל קודם כל את זה ורק אז נמשיך הלאה (:
הערה חשובה: במסגרת האיטיות, במהלך החודש הזה אני מבשלת בשבוע הבא ובזה שאחריו.
אשוב בתחילת נובמבר לחודש  מלא של פעילות.
וגם הסדנאות ישובו בקרוב. מבטיחה!

ותפריט אוקטובר? הנה הוא!
* (ט) = טבעוני / אופציה לטבעוני

קישקישוא לימוני של סוף הקיץ - 100 ש"ח (תבנית 28")
מוסקה צמחונית של חצילים, עגבניות וטחינה. - 100 ש"ח (תבנית 20X30) (ט)
מרק מינסטרונה עם שפע ירקות - 40 ש"ח (ליטר) (ט)
מרק חמוד חמצמץ: תפו"א, קישוא, סלרי. והמון לימון ושום! - 40 ש"ח (ליטר) (ט)
סלט פסטה מתקתק, עם בטטות צלויות ופקאנים קלויים - 55 ש"ח (ליטר) (ט)
סלט קינואה עם שפע עשבי תיבול, חמוציות ואגוזי מלך קלויים - 55 ש״ח (ליטר) (ט)
קישואים, גמבות, בצל וגזר מקורמלים ברוטב סויה וג'ינג'ר עם קשיו ואורז מלא - 55 ש״ח (ליטר) (ט)
פירה אורירי של תפו"א וכרובית עם חמאה / שמן זית - 40 ש״ח (ליטר) (ט)

עוגת דלעת-מייפל מתובלת ועסיסית - 30 ש״ח (פס)
עוגיות טחינה -25 ש״ח (250 ג')
עוגיות לימון פרג - 25 ש"ח (250 ג')

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה