יום ראשון, 2 ביוני 2013

"עם ירקות כאלו, מי צריך בשר?"


זה מה שכתבה לי אחת ממשתתפות הסדנא בשבוע שעבר וגרמה לי להסמיק ולהתרגש גם יחד :)
ואם לצטט אותה במדויק, זה מה שנאמר -
נהניתי מאד ובמיוחד שיטות הבישול הזריזות שלך ממש מתאימות לקצב החיים המטורף שלי.
הדוגמאות שהבאתי מהסדנא נטרפו מיד.
לארוחת הערב שחזרתי חלק ממה שלמדתי, בעלי ביקש לא לפוצץ את האנטיפסטי בטימין וכך עשיתי, עם טימין אבל פחות.
כל אחד אהב משהו והיו הצעות לשיפור לפי החך המשפחתי אבל אפשר לסכם במשפט אחד שבעלי אמר :" עם ירקות כאלה מי צריך בשר?"
מזל שיש מילים כאלו שינעימו עלי גם את הימים החמים-מאוד-מאוד הללו...
מקווה לזכות בעוד חוויות ומילים כאלו גם היום בערב- הזמינו אותי בתור מתנת יומולדת לעשות סדנת בישול זוגית!
 ------
* גם אתם רוצים לקבל שיעור ממוקד ופרטי במטבח הביתי שלכם? לבד או ביחד עם חבר/ה? מוזמנות.ים להרים טלפון (052-5012132) או לשלוח מייל ולקבוע איתי שיעור!
לכבוד החמסין אני מוסיפה גספצ'ו לתפריט ומשאירה את מאפה הפילו במילוי חדש וגם את גלילות החצילים במילוי גבינה.
  

תפריט יוני 2013
מנות השבוע:
V מרק גספאצ'ו פיקנטי ומרענן - 40 ש"ח (ליטר)
V מאפה פילו פריך במילוי פלפלים ועם ציפוי קצח-שומשום - 80 ש"ח (2 פסים)
    גלילות חצילים במילוי גבינת עיזים ועשבי תיבול - 50 ש"ח (10 יח')
V לזנית סלק ועגבניות ורדרדה ועסיסית - 75 ש"ח (תבנית 20X30)
--------------------- 
קיש מנגולד מרענן / בצל מתקתק עם יוגורט וגבינת עיזים - 90 ש"ח (תבנית עגולה גדולה) 
לזניה חצילים קלויים עם גבינת עיזים -  80 ש"ח (תבנית 20X30)
V אנטי פסטי מפתיע של כרוביות בציפוי פריך של שומשום ואגוזים - 50 ש"ח (תבנית 30X20)
V טאבולה חמצמצה עם ירקות קלויים - 40 ש"ח (ליטר)
 V תבשיל פיקנטי של דלעת, בצל וחומוסים, בבהרט וכמון - 30 ש"ח (חצי ליטר)
V סלט שעועית לבנה בתיבול איטלקי - 40 ש"ח (ליטר)
v  קציצות גזר-סלק אפויות (אגוזיות ומתקתקות) -40 ש"ח (20 קציצות דקות(
מתוקים:
v   טראפלס "שוקולד"/קינמון/ חלבה על בסיס תמרים ואגוזים– 30 ש"ח (15 יח')
עוגיות גזר / עוגיות לימון-פרג - 25 ש"ח (250 ג')

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה