יום ראשון, 10 בפברואר 2013

יום שישי את יודעת



יום שיש בו המון זמן בוקר משותף, וגם זמן לסידורים וארגונים, קמים לאט, קוראים עיתון בשקט. כיף.
ביום שישי האחרון, לא היו לי את  כל אלו כי העברתי את סדנת בישולי החורף שלי.
קצת התבעסתי מאובדן השעות הללו, ההיקרות מפז. אבל אז התחילה הסדנא והיה פשוט מעולה.
שילוב של חברה נעימה, שיחה מעשירה, המון עשייה ולסיכום- ארוחה. תודה מקרב לב לכל המשתתפות.ים וגם למארחים שלנו. הסדנא הבאה תתקיים במרץ...
לכבוד מי מכם שנעדר מהסדנא, הכנסתי לתפריט את מאפה הפילו המצויין- מתפצח, פריך, מלא בתערובת חמימה ומתובלת של מנגולד ועגבניות. ולמרפא הפלא (!) - טבעוני. 
כמובן- במחיר מיוחד של מנת השבוע.
שבוע נעים!

תפריט פברואר 2013
         v מנת השבוע -
         מאפה פילו פריך במילוי מנגולד ועגבניות - 35 ש"ח (פס)

      קיש פלפלים קטן עם יוגורט וגבינות עיזים (4 מנות) - 45 ש"ח
v    תבשיל אורז אדום עם קישואים, עגבניות, קשיו והמון שום - 40 ש"ח לליטר
v   
מרק עגבניות עשיר עם עדשים כתומות והרבה תימין ושום - 40 ש"ח לליטר

v   מרק כתומים ועדשים, עם המון ג'ינג'ר ושום - 40 ש"ח לליטר
v   קציצות חומוס לימוניות ברוטב עגבניות - 30 ש"ח ל-10 יח'

מתוקים:

v     טראפלס "שוקולד"/קינמון/ חלבה על בסיס תמרים ואגוזים– 25 ש"ח (10 יח') 
            עוגיות גזר/גרנולה - 25 ש"ח (250 ג')
            עוגת תפוחים מקמח מלא -   20 ש"ח (פס קטן)

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה