יום ראשון, 17 בפברואר 2013

הלא רק פעם בשנה


מה אתם עושים בפורים?
אני החלטתי לחפש את אזני ההמן שלי! שנה שעברה עשיתי ניסיון מוצלח והשנה החלטתי לשדרג אותו - אזני המן מלוחות במיוחד לפורים, כי כמה כבר אפשר לאכול סוכר?! בשילוב עם אחד המרקים שבתפריט, תצא לכם ארוחה משביעה, בריאה טעימה ופורימית.
הולכת ומתרקמת לה במרץ סדנת בישול טבעוני בנס ציונה, רוצים לקבל פרטים? לבקש בקשות? מוזמנים ליצור קשר, אשמח לדבר איתכם.פרסום רשמי ייצא ממש בקרוב.

תפריט פברואר 2013
         v מנת פורים!
            אזני המן מלוחות מתובלות בתימין, סומק ואורגנו, במילוי קישואים ובצל    
            מקורמלים(אפשר גם עם גבינה) - 40 ש"ח (10 אזניים)          
     
   vמאפה פילו פריך במילוי מנגולד ועגבניות - 75 ש"ח (2 פסים)
v    תבשיל אורז אדום עם קישואים, עגבניות, קשיו והמון שום - 40 ש"ח לליטר
v   
מרק עגבניות עשיר עם עדשים כתומות והרבה תימין ושום - 40 ש"ח לליטר

v   מרק כתומים ועדשים, עם המון ג'ינג'ר ושום - 40 ש"ח לליטר
v   קציצות חומוס לימוניות ברוטב עגבניות - 30 ש"ח ל-10 יח'

מתוקים:

v     טראפלס "שוקולד"/קינמון/ חלבה על בסיס תמרים ואגוזים– 25 ש"ח (10 יח') 
            עוגיות גזר/גרנולה - 25 ש"ח (250 ג')
            עוגת תפוחים מקמח מלא -   20 ש"ח (פס קטן)

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה