יום ראשון, 3 במרץ 2013

ניסויים במטבח



לכבוד הסדנא המתקרבת ערכתי מגוון נסיונות בבישול במהלך השבוע האחרון. זה אחד החלקים האהובים עלי, לעשות ניסויים במטבח. אני לפעמים מייחלת שיכולתי להתפרנס פשוט מלשחק באוכל...
אבל מכיוון שלא כך הדבר :) צירפתי לתפריט 2 סוגי קציצות, סוג אחד עשיר ונימוח ומבוסס על קטניות וסוג שני פריך ומרענן ומבוסס על ירקות ואגוזים. 
וכאמור- ביום שישי ה-8.3.13 תיערך סדנת בישול טבעונית בנס ציונה. היום הוא היום האחרון להרשמה ונותרו 2 מקומות אחרונים, מוזמנים.ות לפנות אלי לפרטים נוספים.

תפריט מרץ 2013

         v מנת השבוע:
            קציצות גזר-סלרי אפויות (אגוזיות ושומיות במיוחד) - 30 ש"ח (20 קציצות דקות) 
 
   vמאפה פילו פריך במילוי מנגולד ועגבניות - 75 ש"ח (2 פסים)
v    תבשיל אורז אדום עם קישואים, עגבניות, קשיו והמון שום - 40 ש"ח לליטר
v   
מג'דרה בורגול מנחמת עם עדשים שחורות והמון בצל מקורמל - 35 ש"ח (ליטר) 
v   מרק כתומים ועדשים, עם המון ג'ינג'ר ושום - 40 ש"ח לליטר
v   קציצות חומוס לימוניות/ עדשים-גמבה ברוטב עגבניות - 30 ש"ח ל-10 יח'

מתוקים:

v     טראפלס "שוקולד"/קינמון/ חלבה על בסיס תמרים ואגוזים– 25 ש"ח (10 יח') 
            עוגיות גזר/גרנולה - 25 ש"ח (250 ג')
            עוגת תפוחים מקמח מלא -   20 ש"ח (פס קטן)

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה