יום ראשון, 31 במרץ 2013

אביב הגיע



 
נסענו, אכלנו, ישנו, טיילנו, אכלנו, בישלנו, ניקינו, וכמעט כמעט שלא עבדנו.
אבל הגיע הזמן לחזור לשגרה...
אז למרות שמאוד נהניתי לנוח ולהיות הרבה עם האנשים שאני אוהבת, גם מאוד שמחתי לפתוח את הבוקר בעבודה. ביליתי שעתיים עם אליה ואורית לכבוד חתונתם המתקרבת שבה אבשל חלק מהמנות, וערכנו לנו מיני-סדנת בישול. גם בישלתי וגם התבוננתי, למדתי הרבה וטעמתי לא פחות והיה לי מאוד נעים ומעניין.
התפריט של אפריל זוכה לארח מנה אחת מהבוקר הזה, ומנה אחרת מהסדנא המתקרבת ובאה.

הודעות וחידושים:
* ביום שישי ה-19.4.13 תתקיים סדנת "לא על הפסטה לבדה" בהנחייתי.
הסדנא מיועדת למי מכם.ן שמעוניינ.ת להפחית את מינון הקמח והבצק בתפריט, לגוון עם מאכלי ירקות קטניות ודגנים (שאינם פסטה ופתיתים) פשוטים וטעימים ולרענן את היצירתיות והחך גם יחדיו.
פרטים נוספים כאן.   
*שימו לב - מהיום סכום המינימום להזמנה עומד על 120 ₪ (והמשלוח ברחובות והסביבה, כרגיל, בחינם)

*מזכירה שהזמנות יתקבלו עד שלישי ב-13:00. בינתיים שיהיה לכולנו חג (שני) שמח.

תפריט אפריל 2013 
 מנת השבוע:  "לזניה" בטטה, עם קולורבי במקום פסטה! – 50 ש"ח (4 מנות גדולות)
 v  פשטידת ירקות כתומים וטחינה - 60 ש"ח (4 מנות גדולות(
   vתבשיל דלעת, בצל וחומוסים, בבהרט וכמון - 30 ש"ח (חצי ליטר)
v   מג'דרה בורגול מנחמת עם עדשים שחורות והמון בצל מקורמל - 35 ש"ח (ליטר(
v  קציצות גזר-סלרי אפויות (אגוזיות ושומיות במיוחד 40 ש"ח (20 קציצות דקות(
מתוקים:
v   טראפלס "שוקולד"/קינמון/ חלבה על בסיס תמרים ואגוזים– 25 ש"ח (10 יח')
v  מאפה פילו במילוי תפוחים, צימוקים, פקאן וקינמון - 35 ש"ח (פס(
v  עוגיות גזר/גרנולה - 25 ש"ח (250 ג')
https://mail.google.com/mail/u/1/images/cleardot.gif

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה