יום ראשון, 19 במאי 2013

טבעוני זה טעים?


נראה לי שלרוב בני האדם יש סוג של פחד מפני הלא מוכר.
וגם אם הלא מוכר כבר לא כזה "לא מוכר", יש לנו כלפיו הרבה פעמים דעות קדומות ולא בהכרח נכונות.
אני נתקלת בזה כל פעם שלמישהו טעים האוכל שלי "למרות שהוא נורא בריא", ולפני שבוע נתקלתי בזה במסיבת יום הולדת טבעונית ש"באופן מפתיע" היה בה נורא נורא טעים ושופע ומכל טוב.
אז בגלל שהכנתי את זה למסיבת יום ההולדת, ובגלל שנועה ביקשה :) ובעיקר כי זה מאפה כ"כ טעים ויפה אני מוסיפה לנו לזניה טבעונית לתפריט- לזנית סלק ועגבניות! ורדרדה, רכה ועסיסית. נסו!

תזכורת-תזכורת-תזכורת
* רציתם להירשם לסדנת בישולי הקיץ אבל לא הספקתם להגיע לזה? יש לכם עוד שאלות לברר לפני שאתם באים ללמוד, לבשל ולאכול יחד איתי? אפילו משק חביביאן כבר כתבו עליה!
מוזמנים להרים טלפון או לשלוח מייל, מבטיחה לענות בהקדם. מספר המקומות מוגבל, ואפשר לראות פרטים נוספים כאן או כאן.


 
תפריט מאי 2013
מנות השבוע:  
V לזנית סלק ועגבניות ורדרדה ועסיסית - 75 ש"ח (תבנית 20X30)
--------------------- 
קיש מנגולד מרענן / בצל מתקתק עם יוגורט וגבינת עיזים - 90 ש"ח (תבנית עגולה גדולה) 
לזניה חצילים קלויים עם גבינת עיזים -  80 ש"ח (תבנית 20X30)
V אנטי פסטי מפתיע של כרוביות בציפוי פריך של שומשום ואגוזים - 50 ש"ח (תבנית 30X20)
V טאבולה חמצמצה עם ירקות קלויים - 40 ש"ח (ליטר)
 V תבשיל פיקנטי של דלעת, בצל וחומוסים, בבהרט וכמון - 30 ש"ח (חצי ליטר)
V סלט שעועית לבנה בתיבול איטלקי - 40 ש"ח (ליטר)
v  קציצות גזר-סלק אפויות (אגוזיות ומתקתקות) -40 ש"ח (20 קציצות דקות(
מתוקים:
v   טראפלס "שוקולד"/קינמון/ חלבה על בסיס תמרים ואגוזים– 30 ש"ח (15 יח')
עוגיות גזר / עוגיות לימון-פרג - 25 ש"ח (250 ג')

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה