יום ראשון, 5 במאי 2013

בלילות הקיץ החמים


עדיין לא קיץ "אמיתי" (ויש שיברכו על כך) אבל בהחלט מתחילים להרגיש אותו ודווקא קורים המון דברים...
עומר החלים ואני התאוששתי וחגגנו השבוע יומולדת שנה (!), כנראה שצריך לפעמים את ההפסקות האלו כדי לגדול ולצמוח ולהתכוונן מחדש.
הימים מתארכים והולכים לישון יותר מאוחר ויש חשק לאכול המון גלידה :) (זאת לא רק אני, נכון?)
אז לכבוד החום הגדול אני מכניסה מנות של קיץ לתפריט. שימו לב- המחיר על הטראפלס עלה אבל החבילה גדלה :)
רציתי להזכיר שאני עורכת סדנת בישולי קיץ עוד שלושה שבועות, פרטים נוספים כאן או כאן ואפשר גם לדבר איתי על זה טלפונית/מיילית.
הזמנות עד שלישי בצהריים כמובן. שבוע טוב!
 
תפריט מאי 2013
מנות השבוע:  
V אנטי פסטי כרוביות בציפוי פריך של שומשום ואגוזים - 50 ש"ח (תבנית 30X20)
V טאבולה ירקות קלויים - 35 ש"ח (ליטר) 
קיש מנגולד מרענן / בצל מתקתק עם יוגורט וגבינת עיזים - 90 ש"ח (תבנית עגולה גדולה) 
לזניה חצילים עם גבינת עיזים -  80 ש"ח (4 מנות גדולות)
  vתבשיל דלעת, בצל וחומוסים, בבהרט וכמון - 30 ש"ח (חצי ליטר)
V סלט שעועית לבנה בתיבול איטלקי - 40 ש"ח (ליטר)
v  קציצות גזר-סלק אפויות (אגוזיות ומתקתקות) -40 ש"ח (20 קציצות דקות(
מתוקים:
v   טראפלס "שוקולד"/קינמון/ חלבה על בסיס תמרים ואגוזים– 30 ש"ח (15 יח')
עוגיות גזר / עוגיות לימון-פרג - 25 ש"ח (250 ג')

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה